fbpx

Публічна оферта

Правила та умови, політика конфіденційності


1. ОБЛАСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ І ЗГОДА
1.1. Персональні дані фізичних осіб-користувачів сервісу evizitka.cc обробляються рекламною агенцією "ІМПЕРІЯ", особою, зареєстрованою за законодавством України, з місцезнаходженням за адресою м.Ірпінь. Компанія є власником бази персональних даних користувачів evizitka.cc

1.2. Дана Політика конфіденційності описує встановлений Компанією порядок обробки персональних даних, зібраних за допомогою сайту evizitka.cc (далі - Сайт), публікувати або переглядати в режимі реального часу вже опубліковані оголошення, використовувати інший пов'язаний з сервісом . У всіх зазначених випадках Компанія опрацьовує персональні дані користувачів виключно у рамках вимог Закону України «Про захист персональних даних» та Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних. Ця Політика конфіденційності розроблена відповідно до положень цих документів.

1.3. Використовуючи Сайт, та/або мобільний додаток, та/або інші пов'язані сервіси та інструменти, Користувач надає свою згоду Компанії на обробку своїх персональних даних, таких як ім'я користувача; регіон проживання, адреса електронної пошти, контактний телефон, інша контактна інформація та за бажанням користувача; ip-адреси, інші комунікаційні дані користувачів; повідомлення, листи, заяви, що передаються користувачеві іншими користувачами та навпаки, а також дає свою згоду на передачу своїх персональних даних третім особам, у тому числі на передачу персональних даних за кордон, у будь-яку третю країну, відповідно до цієї Політики конфіденційності та Користувальницького Угодою сервісів evizitka.cc.

1.4. Користувачі повинні знати, що при переході на деякі посилання, розміщені на Сайті або в мобільному додатку, вони можуть бути перенаправлені до сайтів (додатків тощо) інших компаній за межі хостингового простору Компанії, де інформація про Користувачів збирається поза прямим контролем Компанії . У такому випадку Політики конфіденційності сайтів та/або додатків третіх осіб регулюватимуть порядок обробки інформації, отриманої від користувачів цими третіми особами.

2. ІНФОРМАЦІЯ, ЯКУ ЗБИРАЄ, ОТРИМАЄ І РОЗМІЩУЄ КОМПАНІЯ
2.1. Інформація про обліковий запис: При створенні Користувачем облікового запису на Сайті Компанія може вимагати певну інформацію, таку як дійсна адреса електронної пошти та пароль. Обліковий запис включає таку інформацію про них, як географічне розташування, ім'я та прізвище, номер телефону та супутню інформацію, у тому числі фотографії, які вони можуть завантажувати у свій обліковий запис. (Обліковий запис дозволяє користувачам зв'язуватись один з одним, щоб висловити зацікавленість у своїх пропозиціях). Користувачі несуть відповідальність за всю інформацію, яку вони розміщують у загальнодоступних облікових записах. Користувач повинен уважно розглянути всі ризики, пов'язані з тим, що він робить певну інформацію – зокрема адресу або інформацію про місце свого точного розташування – загальнодоступною. Якщо користувач вирішив увійти на сайт, використовуючи службу автентифікації стороннього оператора, наприклад, інформацію Facebook, Компанія може отримати додатковий профіль або іншу інформацію, доступ до якої надано такою третьою особою.

2.2. Обслуговування клієнтів: При зверненні Користувачів до відділу обслуговування клієнтів, Компанія може – в рамках операцій свого сайту – збирати особисту інформацію, необхідну для виконання запиту Користувача та отримання зворотного зв'язку за потреби. Компанія також може зв'язатися з Користувачем, використовуючи існуючу контактну інформацію облікового запису, надану для цієї мети. Компанія може також збирати іншу інформацію про спілкування з Користувачами, наприклад, будь-які запити до служби підтримки, що подаються Користувачами, або будь-який зворотний зв'язок, який вони надають.

2.3. Веб-сайт та мобільні дані: Компанія може автоматично отримувати та реєструвати на своїх серверах інформацію з браузера користувача або будь-якого пристрою, включаючи IP-адресу, програмне забезпечення та апаратні атрибути, сторінки, які запитує Користувач, мобільні ідентифікатори, інформацію про використання програми, та /або інформацію про інші пристрої або інформацію системного рівня. Це може відбуватися на сайті або на мобільному додатку, або на сервісах третіх осіб. Додаткова інформація про те, як користувачі можуть контролювати та/або блокувати такий збір інформації, знаходиться нижче в розділі 6 цієї політики.

2.4. Інформація, отримана в результаті опитувань: Компанія може збирати та зберігати інформацію, яка отримана в результаті опитувань, які можуть проводитися Компанією, або залученими Компанією підрядниками - третіми особами, а саме інформацію щодо статі, 

аста, сімейного стану, особистих переваг та ін.

2.5. Інформація, що додається: Компанія може також додати інформацію, законно отриману від ділових партнерів або третіх сторін, до існуючих даних Компанії про своїх користувачів.

2.6. Інформація, доступна з профайлів користувача в розрахованих на багато користувачів Інтернет-платформах (соціальних мережах): Реєструючись на Сайті, або здійснюючи вхід на сайт за допомогою служб автентифікації соціальних мереж, Користувач надає Компанії згоду на збір та обробку інформації, доступної з відповідних профайлів у соціальних мережах, а також на публікацію у відповідних соціальних мережах відомостей про дії Користувача на Сайті та/або у мобільному додатку.

Інформація, яку Компанія не збирає та не обробляє:

Компанія не збирає і не обробляє персональні дані про расове чи етнічне походження, політичні, релігійні чи світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, та подібну інформацію.

3. IP-АДРЕСА, КУКІСИ (COOKIES) та МОБІЛЬНІ ІДЕНТИФІКАТОРИ
3.1. В рамках діяльності свого сайту, Компанія може збирати певну інформацію за допомогою таких технологій як Кукіси (куки, cookies), пікселі (pixels) та локального сховища (як у Вашому браузері, чи мобільному пристрої).

3.2. КУКІСИ (COOKIES) - це невеликі текстові файли, які зберігають інформацію безпосередньо на комп'ютері користувача, його мобільному телефоні або іншому пристрої.

3.3. Пікселі (pixels) – невеликі цифрові зображення, які є частиною кодів на веб-сторінках, які дозволяють іншому серверу виміряти перегляд веб-сторінки, і часто використовуються в поєднанні з кукіс (cookies). Код відстежує, коли і коли (і на якій сторінці) піксель завантажений, щоб вказати, що користувач взаємодіє зі сторінкою або частиною сторінки Сайту.

3.4. За допомогою кукіс (cookies), веб-сервер може зберегти, наприклад, переваги та налаштування на комп'ютері Користувача, його мобільному телефоні або іншому пристрої(ах), який потім автоматично відновлюється при наступному відвідуванні. Або, інакше кажучи, файли кукіс (cookies) служать, крім іншого, щоб зробити використання Сайту зручнішим, таким чином, наприклад, щоб Користувач не повинен був повторювати процес входу в систему під час наступного візиту. Компанія використовує як постійні, так і сесійні куки. Постійні cookie залишаються на комп'ютері Користувача протягом тривалого часу, а сесійні cookie автоматично видаляються при закритті вікна браузера.

3.5. Компанія може дозволяти третім сторонам, таким як постачальники рекламних та/або аналітичних послуг, збирати інформацію, використовуючи ці типи технологій безпосередньо на веб-сторінці Сайту або мобільної програми. Дані, які вони збирають підлягають охороні відповідно до чинних політик конфіденційності цих третіх сторін.

4. ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
4.1. Для надання своїх послуг Компанія може використовувати інформацію, яку Компанія збирає та розміщує для таких цілей:

4.1.1. забезпечення обслуговування клієнтів, у тому числі для створення та управління обліковими записами користувачів, вирішення технічних труднощів та доступу до різних функцій;

4.1.2. адаптація пропозицій та досвіду, у тому числі реклами на своїх сервісах чи сервісах третіх осіб;

4.1.3. контроль загальної та індивідуальної активності Користувачів, такий як пошук за ключовими словами, активності з публікацій оголошень та висновків угод, а також для керування трафіком на Сайті;

4.1.4. зв'язок з нашими користувачами, у тому числі з питань сервісу, обслуговування клієнтів або дозволених маркетингових комунікацій через доступні канали зв'язку;

4.1.5. проведення науково-дослідної та аналітичної активності з метою покращення нашого сервісу; і

4.1.6. забезпечення дотримання Угоди користувача сервісів evizitka.cc включаючи боротьбу з шахрайством та образами;

4.1.7. оцінка деяких факторів особистої інформації, зокрема, для аналізу та прогнозування особистих переваг, інтересів, поведінки чи місцезнаходження.

4.2. Компанія може зберігати інформацію, яку вона збирає і отримує на своєму Сайті так довго, як потрібно для виконання вищевказаних ділових цілей.

5. ОБМІН ІНФОРМАЦІЄЮ
5.1. Компанія може ділитися інформацією, яку вона збирає, з афілійованими особами (компанії, що діють на основі спільної власності або під загальним контролем Naspers Group), яка розташована в будь-якій третій країні. Ці компанії можуть лише обробляти та використовувати отримані персональні дані з метою, зазначеною в п.4 цієї Політики Конфіденційності. При цьому дані залишаються предметом цієї Політики Конфіденційності.

5.2. Компанія не надає особисту інформацію користувачів не афілійованим особам, за винятком випадків, коли на це є відповідний дозвіл Користувачів, або за таких обставин:

5.3. Компанія мож

ет використовувати сторонніх постачальників послуг для надання деяких складових своїх послуг, у таких випадках постачальники не мають повноважень використовувати отримані за допомогою Сайту Компанії персональні дані, інакше, ніж надання послуг Компанії, а самі персональні дані є предметом цієї Політики Конфіденційності.

5.4. Компанія залишає за собою право відповідно до вимог законодавства обмінюватися інформацією з приватними особами та державними органами з такими метою:

боротьби з шахрайством та зловживаннями на Сайті;
розслідування передбачуваних порушень закону або боротьби з будь-якими іншими передбачуваними порушеннями Угоди Угоди сервісів evizitka.cc Користувачами.
5.5. Компанія може надавати персональні дані користувачів на запити компетентних органів, оформлених відповідно до вимог законодавства, у тому числі згідно зі ст. 93 Кримінального процесуального кодексу України.

5.6. Відповідно до Політики конфіденційності Компанія зобов'язується не передавати в оренду або продавати будь-які персональні дані Користувача. У випадку, якщо бізнес Компанії або частина цього бізнесу будуть продані або реорганізовані, і Компанія передає всі або практично всі свої активи новому власнику, то персональні дані користувачів можуть бути передані покупцеві, щоб забезпечити безперервність обслуговування Сайту,

5.7. Компанія може передавати певну знеособлену інформацію (дані, які не дозволяють ідентифікувати Користувачів окремо) стороннім постачальникам послуг, довіреним партнерам або авторизованим дослідникам з метою кращого розуміння, яка реклама чи послуги можуть зацікавити Користувачів, покращення загальної якості та ефективності послуг на Сайті чи сервісі, або для забезпечення свого внеску до наукових досліджень, які, на думку Компанії, можуть приносити великі соціальні блага.

5.8. Компанія може передавати інформацію, яку вона збирає, третім особам, які надають послуги Компанії, з метою проведення досліджень або надання сервісів Користувачам, при цьому дані, що передаються, є предметом цієї Політики конфіденційності, а залучені треті особи не мають права використовувати отриману інформацію. інакше, ніж надання послуг Компанії.

5.9. У разі передачі персональних даних, передбачених цим розділом 5 Політики конфіденційності, інформування Користувача про передачу його персональних даних залишається на розсуд Компанії.

6. КОРИСТУВАЛЬНИЙ КОНТРОЛЬ
6.1. Доступ, Виправлення та Видалення: Користувачі, які створили обліковий запис або розмістили оголошення на Сайті, можуть отримувати доступ, виправляти або видаляти інформацію, яку вони надають. Користувач несе відповідальність за точність даних, що надаються, або повідомлень на Сайті. Якщо обліковий запис Користувача був створений через провайдера ідентифікації (наприклад, Facebook Connect), Користувач може також вимкнути або змінити дані облікового запису через налаштування провайдера ідентифікації (наприклад, facebook.com). Розміщена інформація може бути змінена або видалена в особистому кабінеті користувача "Мій профіль" на веб-сторінці Сайту або у програмі. Компанія може припинити обробку персональних даних Користувача у разі отримання письмового повідомлення Користувача про відкликання згоди на обробку персональних даних.

6.2. Вибір зовнішніх осіб: деякі зовнішні суб'єкти, що діють на сайті, наприклад Google Adwords, дозволяють користувачам відкликати свою згоду на збір та використання своїх даних для реклами на основі активності користувачів. Для отримання більш детальної інформації та можливості вибору, будь ласка, відвідайте http://www.networkadvertising.org.

6.3. Кукіс (Cookies): Більшість основних комп'ютерних (десктопних) та мобільних веб-браузерів (наприклад, Safari, Firefox, Internet Explorer, Chrome, Opera) забезпечують елементи керування, які дозволяють користувачеві обмежити або заблокувати встановлення Кукіс (Cookies) на ваших системах. Зверніть увагу, що відключення Кукіс щодо доменів першої категорії (відвідуваних сайтів) та інших доменів (сайтів, пов'язаних з відвідуваними) може в деяких випадках призвести до обмеженої функціональності цих веб-сайтів.

6.4. Інші права Користувачів у зв'язку з обробкою їх персональних даних Компанією:

6.4.1. знати про місцезнаходження бази персональних даних, що містить персональні дані користувачів evizitka.cc, її призначення та найменування, місцезнаходження власника та розпорядників персональних даних або дати відповідне доручення про отримання цієї інформації уповноваженим користувачами Сайту особам, крім випадків, встановлених законом;

6.4.2. отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, включаючи інформацію про третіх осіб, яким передаються персональні дані користувачів Сайту;

6.4.3. на доступ до своїх персональних

ним даним;

6.4.4. одержувати не пізніше ніж за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

6.4.5. пред'являти вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки персональних даних;

6.4.6. пред'являти мотивовану вимогу про зміну чи знищення персональних даних власником та/або розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно або є недостовірними;

6.4.7. на захист персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, не наданням або несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, які є недостовірними або ганьблять гідність, гідність та ділову репутацію;

6.4.8. звертатися зі скаргами на обробку персональних даних до органів державної влади та посадових осіб, до повноважень яких належить забезпечення захисту персональних даних, або до суду;

6.4.9. застосовувати засоби правового захисту у разі порушення законодавства щодо захисту персональних даних;

6.4.10. відкликати згоду на обробку персональних даних;

6.4.11. знати механізм автоматичного оброблення персональних даних;

6.4.12. на захист від автоматизованого рішення, що має для користувачів Сайту правові наслідки.

7. БЕЗПЕКА
7.1. Вся інформація, яку ми збираємо в розумних межах, захищена технічними засобами та процедурами забезпечення безпеки з метою запобігання несанкціонованому доступу або використанню даних. Афілійовані з Компанією особи, надійні партнери та сторонні постачальники послуг зобов'язуються використовувати отриману від Компанії інформацію відповідно до наших вимог щодо безпеки та цієї Політики Конфіденційності.

8. ВНЕСЕННЯ ЗМІН В ЦЮ ПОЛІТИКУ
8.1. Ця політика конфіденційності була оновлена ​​30.08.2018 р. Компанія може оновлювати цю політику конфіденційності час від часу, нова редакція Політики конфіденційності набирає чинності з моменту її розміщення в мережі Інтернет за вказаною в цьому пункті адресою, якщо інше не передбачено новою редакцією конфіденційності.

  • Hits: 261
єВізитка - онлайн візитки

Національний сервіс онлайн візиток. Зроблений українцями для українців та мешканців всього цивілізованого світу.

Приймаємо оплату картками

Розробник:

  • Рекламна агенція "Імперія". м.Київ.
  • пр-т Академіка Палладіна, 18/30
  • м.т. +38 068 61 17 211
міністерство цифрової трансформації

УВАГА. МИ НЕ УРЯДОВА ОРГАНІЗАЦІЯ, АЛЕ МИ НАДИХАЄМОСЬ IT ПРОЕКТАМИ ТА РОЗВИТКУ УКРАЇНИ. УКРАЇНА БУДЕ ПЕРШОЮ IT ДЕРЖАВОЮ СВІТУ. ДОПОМОЖЕМО РАЗОМ!